БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

За нас

Немско качество от Fertan

Компанията

Основана през 1979 година, Fertan GmbH произвежда и продава продукти за защита от ръжда и корозия, покрития и вакси. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти по всички проблеми и проекти, свързани с корозията. Предлагаме индивидуални съвети и решения за нужди, вариращи от реставрацията на класически автомобили до специфични индустриални казуси.

Как работим?

Там, където другите виждат ръжда и корозия, ние виждаме възможности – независимо дали става дума за Вашето хоби, малкия Ви сервиз или големи индустриални съоръжения.

Проблеми с ръждата?

От ръждясали болтове, до стоманени конструкции.

Свържете се с нас

На Ваше разположение сме по телефон, e-mail и чат.

Даваме решения

Нашият екип от специалисти ще обърне персонално внимание на Вашите нужди и ще бъде на Ваше разположение със съвети и съдействие до приключване на проекта.

Ние сме на Ваше разположение!

По телефон

+359 888 222 599

На линия

Консултирайте се с нашите експерти

Имейл

office@fertan.bg/dev

Нашето верую

Марката Fertan е символ на най-високо качество – както на продукта, така и на услугата към всеки един клиент. Ние не просто произвеждаме препарати, ние си партнираме с нашите клиенти до намирането на перфектното решение за справяне с ръждата.

Класически автомобили

Fertan разработва и произвежда продукти за премахване и преобразуване на ръжда, както и антикорозионни защити, които са специално адаптирани към „претенциите“ на класическите автомобили.

Решения за работилници

Fertan си сътрудничи отблизо с редица автосервизи и автомобилни работилници, разработвайки иновативни и оригинални решения в борбата с ръждата и антикорозионната защита.

Индустриални потребности

Fertan си партнира с множество индустрии, предлагайки гъвкав и ефективен подход в отстраняването на ръжда и предпазването на различни съоръжения от корозия съгласно зададените спецификации.

Ръжда у дома

Имаме какво да предложим и на обикновения домакин. От ръждясали огради, през ВиК трагедии, до реставриране на стария Ви чугунен тиган, можете да разчитате на нас!