БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

Антикорозионнен комплект защита на шаси и кухини без ръжда подарък преобразувател 30мл

112.98лв.

Описание

 Продукт

Комплекта е предназначен за автомобили без ръжда .

Включва

3  броя  спрей за  шаси  UBS240 – 81.00 лв

1 брой вакса за кухини HT вакса– 31.98лв

Подарък Фертан преобразувател 30мл -12.90лв

Общо на цена 125.88лв

Заплаща се цена с ДДС 112.98лв

 

Подготовка преди обработка с ваксите

Преди обработка с ваксите или в България ги наричаме восъци или парафини, повърхностите трябва да са добре обезмаслени  и сухи. Работната температура да е минимум 20 градуса, като температурата на метала минимум 18. Влажността да не е повече от 40-50%.

Измийте добре автомобила отдолу

В случай , че има ръжда  обработете с Фертан преобразувател . Ако има груба ръжда тя трябва да отстранена.Обезмаслете с обезмаслител на водна основа. Никога не ползвайте Меглио или подобни трудно отмиващи се продукти, които са склонни да образуват допълнителна корозия.

След като напръскате с обезмаслителя, оставете за час да пропикне в ръждата и след това измийте с вода.  Изчакайте да се изтече добре водата и нанесете Фертан ръждопреобразувател .   Нансенято върху ръждата става на тънак слой с четка, пистолет или пулвелизатор. Оставяте за миниму 24 часа. При температура по 15 градуса времето за реакция на ръждопреобразувателя се увеличава двойно.Трябва да се получи черен слой. Преди нанасянето на ваксата UBS 240 , повърхността обработена с фертан ръждопреобразувател се измива с вода и гъба, без използване на абразив.

Пръскането на вакса(парафин) за шаси

След пълно изсъхване на метал се нанася восъка за шаси UBS240. По добре два или три тънки слоя , отколкото един дебел. Трябва да се образува фин прозрачен слой. В зависимост от от външната температура времето между слоевете варира от 4 до 8 часа.

Обработка на кухини с вакса (восък,парафин) за кухини

Повърхностите за обработка преди това трябват да се почистя, измият и изсушат. Ако има ръжда се ползва Фертан ръждопреобразувател . След обработката преди нанасяне на восъка кухините трябва да са сухи и с ниска влажност. На местата където има препокриване на метал с метал като врати и прагове, преди ваксата препоръчваме използването на Prewax. Тази супер течлива вакса прониква и в трудно достъпните места на метала, а именно сгъвките.

 

Допълнителна информация

Тегло 2.5 кг
Размери 30 × 30 × 35 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Антикорозионнен комплект защита на шаси и кухини без ръжда подарък преобразувател 30мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *