БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

Чипинг иглен чук

279.00лв.

Описание

Чипинг  иглен чук. Много подходящ за отстраняване на ръжда.Както груба така и почърхностна Може да се използва и за почистване на стени.

Чипинга е удобно средства за всяка работилница. Чрез удари на иглите на игления чук върху грубата ръжда или други нестабилни замърсявания на метала, много бързо без усилия се отстранявя ръждата. Което след обезмасляване с моторингер и обилно измиване с вода може да се нанесе Фертан преобразувател .

Повърхността обрботена с чипинг машина може да бъде напръскана преди Фертан преобразувател с Федокс . За да подейства добре Федокс  трябва да се затопли до 60 градуса и след напръскване да бъде оставен да подейста. Следва измиване с вода. Върху мократа повърхност вече може да се нанася Фертан преобразувател.

Друг начин по-бърз е с отстранителя на ръжда. С него метала се напръсква до 4-5 минути и след промяна на цвета на отстранителя от розов към черен се измива с вода и мократа повърхност се третира с Фертан преобразувател.

Чипинг машината е много устойчива, но налягането на компресора не бива да надвишава 6 бара.

За дълъг живот на чипинага е необходимо смазване с масло, но препоръчваме използване на Флуид Филм А или на ФлуидФилм АСР Препоръчвам използването на малки количества, за да не се получава напръскване и омазняване на ръждивата повърхност, която обработяаме.

Гаранция 1 година

Допълнителна информация

Durchmesser

1/8"x1/4", 1/4"x3/8", 3/8"x1/2"

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Чипинг иглен чук“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *