При покупка на продукти на стойност над 100лв подарък предпазна маска. Важи за поръчки през сайта!

Категории

Категории

F1 Обезмаслител на водна основа

19.99лв.400.89лв.

Изчистване
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

Описание

Алкален обезмаслител от серията F1 е специализиран в почистването на двигатели, трансмисии, задни полуоски и др. Много подходящ за отстраняване на мазни и силиконови отлагания по ръжда.  Премахва масла, греси и други, разделяйки мазнинното от водното съдържание. Не уврежда боядисани повърхности, гума, пластмаса и др.

Може да се използва за отстраняването на минерални депозити от резервоара преди премахване на ръжда с някой от другите ни специализирани продукти. Разтваря наличните в резервоара смолисти натрупвания.

 

Начин на употреба:

Напръскайте и след кратко време за реакция измийте с вода. Според степентта на замърсяване от 10 минути до час. Предимствата при използването на този тип алкални обезмаслители е че изместват мазните отлагания от ръждата, като ги изкарват на повърхността. Кореселин, ацетон,бензин или други подобни разтварят наслоените силикони и мазнини и ги набиват в ръждата , което пречи на ръждопреобразувателя да подейства. Да достигне до здравия метал.  Много важно е грубата ръжда да бъде отстранена и обработена с обезмаслител на водна основа, за да може след това да подейства ръждопреобразувателя. Това е много важно и когато се боядисва леко ръждив участък с бои тип три в едно или само грунд и боя.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
Обем

750 мл (Спрей), 5000 мл (Тенекия), 30 л (Бидон)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „F1 Обезмаслител на водна основа“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.