БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

F1 Обезмаслител на водна основа

19.99лв.400.89лв.

Описание

Алкален обезмаслител от серията F1 е специализиран в почистването на двигатели, трансмисии, задни полуоски и др. Много подходящ за отстраняване на мазни и силиконови отлагания по ръжда.  Премахва масла, греси и други, разделяйки мазнинното от водното съдържание. Не уврежда боядисани повърхности, гума, пластмаса и др.

Може да се използва за отстраняването на минерални депозити от резервоара преди премахване на ръжда с някой от другите ни специализирани продукти. Разтваря наличните в резервоара смолисти натрупвания.

 

Начин на употреба:

Напръскайте и след кратко време за реакция измийте с вода. Според степентта на замърсяване от 10 минути до час. Предимствата при използването на този тип алкални обезмаслители е че изместват мазните отлагания от ръждата, като ги изкарват на повърхността. Кореселин, ацетон,бензин или други подобни разтварят наслоените силикони и мазнини и ги набиват в ръждата , което пречи на ръждопреобразувателя да подейства. Да достигне до здравия метал.  Много важно е грубата ръжда да бъде отстранена и обработена с обезмаслител на водна основа, за да може след това да подейства ръждопреобразувателя. Това е много важно и когато се боядисва леко ръждив участък с бои тип три в едно или само грунд и боя.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
Обем

750 мл (Спрей), 5000 мл (Тенекия), 30 л (Бидон)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „F1 Обезмаслител на водна основа“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *