БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

Федогел Гел за Премахване на Ръжда

28.80лв.96.00лв.

Описание

Федогел е гел за отстраняване на ръжда и корозия по метал. Идеален за вертикални повърхности, с почти неутрално pH, той бързо премахва нежеланите натрупвания от желязо, стомана, мед, месинг, хром и сребро.

Федогел може да се справи с почти всяка ръжда за период от 15 минути до 12 часа, в зависимост от степента на ръждясване. За разлика от други продукти на пазара, този гел не трябва да се нагрява, за да подейства. Формулиран с високо съдържание на естествени съставки, без разтворители и щадящ околната среда.

 

Начин на употреба на Федогел:

  • Нанесете покритие с дебелина 3-5мм, за да разложи ръждата.Поддържайте влажен , за да дадете шанс на федогел да отсрани корозията и ръждата от метала За по добър ефект зоната обработена с Федогел може да се покрие със стреч фолио, което предпазва продукта от изсъхване и ускорява процеса на отстраняване на ръжда.   За по бърз резултат може да използвате четка или гъба, с която да разтъркате вече омекмналата ръжда и ако се наложи да нанесете още Федогел. Този отстранител на ръжда, може да се нарече и ръждопреобразувател, но след преобразуването и почистване на ръждата е необходима моментална  защита на повърхността. Нанасянето на фертан ръждопреобразувател, ММ 30, FERPOX, восъци за шаси или кухини  е наложително.
  • Когато се чисти хромиран детаил Федогел се нанася  на тънак слой и се оставя да подейства между 10 минути и час. След това с обикновенна гъбичка за миене на съдове се разтърква омекналата ръжда. Ето и едно видео от фейсбук. 
  • Защита на хрома след почистването на Федогела и ръждата и подсушаване на детайла може да стане с Перма филм прозрачен.
  • Не използвайте Федогел, докато не прочетете и разберете всички мерки за сигурност.

  • Носете ръкавици, маска и защитно облекло.
  • При нанасяне с четка или гъба, времето за реакция е от 10-60 минути
  • Пазете от изсъхване
  • Премахнете остатъка с вода, при нужда и с гъба
  • При силна ръжда повторете, където е нужно.

Съхранение:

Дръжте Федогел добре затворен в оригиналната опаковка на тъмно при 5-25⁰ C. След отваряне, използвайте до един месец. Защитете почистените повърхности бързо срещу нова корозия с ММ 30, FERPOX – праймер и т.н.

Допълнителна информация

Тегло 0.98 кг
Размери 8.5 × 8.5 × 16.5 см
Обем

750 мл (туба), 5000 мл (кофа)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Федогел Гел за Премахване на Ръжда“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *