БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта

Категории

Категории

Федогел Гел за Премахване на Ръжда

33.00лв.

Описание

Федогел е гел за отстраняване на ръжда и корозия по метал. Идеален за вертикални повърхности, с почти неутрално pH, той бързо премахва нежеланите натрупвания от желязо, стомана, мед, месинг, хром и сребро.

Федогел може да се справи с почти всяка ръжда за период от 15 минути до 12 часа, в зависимост от степента на ръждясване. За разлика от други продукти на пазара, този гел не трябва да се нагрява, за да подейства. Формулиран с високо съдържание на естествени съставки, без разтворители и щадящ околната среда.

 

Начин на употреба на Федогел:

  • Нанесете покритие с дебелина 3-5мм, за да разложи ръждата.Поддържайте влажен , за да дадете шанс на федогел да отсрани корозията и ръждата от метала За по добър ефект зоната обработена с Федогел може да се покрие със стреч фолио, което предпазва продукта от изсъхване и ускорява процеса на отстраняване на ръжда.   За по бърз резултат може да използвате четка или гъба, с която да разтъркате вече омекмналата ръжда и ако се наложи да нанесете още Федогел. Този отстранител на ръжда, може да се нарече и ръждопреобразувател, но след преобразуването и почистване на ръждата е необходима моментална  защита на повърхността. Нанасянето на фертан ръждопреобразувател, ММ 30, FERPOX, восъци за шаси или кухини  е наложително.
  • Когато се чисти хромиран детаил Федогел се нанася  на тънак слой и се оставя да подейства между 10 минути и час. След това с обикновенна гъбичка за миене на съдове се разтърква омекналата ръжда. Ето и едно видео от фейсбук. 
  • Защита на хрома след почистването на Федогела и ръждата и подсушаване на детайла може да стане с Перма филм прозрачен.
  • Не използвайте Федогел, докато не прочетете и разберете всички мерки за сигурност.

  • Носете ръкавици, маска и защитно облекло.
  • При нанасяне с четка или гъба, времето за реакция е от 10-60 минути
  • Пазете от изсъхване
  • Премахнете остатъка с вода, при нужда и с гъба
  • При силна ръжда повторете, където е нужно.

Съхранение:

Дръжте Федогел добре затворен в оригиналната опаковка на тъмно при 5-25⁰ C. След отваряне, използвайте до един месец. Защитете почистените повърхности бързо срещу нова корозия с ММ 30, FERPOX – праймер и т.н.

Допълнителна информация

Тегло 0.98 kg
Размери 8.5 × 8.5 × 16.5 cm
Обем

500 мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Федогел Гел за Премахване на Ръжда“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *