БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

FeDOX (Федокс) Концентрат за Премахване на Ръжда

34.20лв.145.20лв.

Описание

Федокс концентрат за отстраняване на ръжда

FeDOX  Федокс е специално разработен ръждоотстранител за премахва всички слоеве ръжда от стоманени повърхности, в това число резервоари, крепежни елементи и др. След нанасяне или потапяне на обработените елементи в  разтвора всички следи от окисляване са заличени и остава само чист метал, който е готов за защита от корозия с Фертан ръждопреобразувател

Разредете до 10%-ов разтвор с вода. Ако се използва със свръхзвукова система за почистване, се препоръчва концентрацията да бъде 20%.

Начин на употреба на Федокс:

Налейте 7 литра вода с температура 60⁰ C в резервоара. Бавно добавяйте един литър Федокс, докато разбърквате. Добавете още три литра топла вода и разбъркайте отново. Оставете да реагира поне 12 часа при 20⁰C. Изпразнете резервоара в пластмасов контейнер, като запазите разтвора за повторна употреба. Изплакнете обилно с вода и използвайте FERTAN преобразувател на ръжда в резервоара. След това отново обилно почистете с вода.

Наличието на груба , многопластна ръжда определя използването на по концентриран продукт. Може да се използва и без да се разреждане, когато имаме много стара и груба ръжда.  Загряване  на продукта до 60⁰ е препоръчително. Използването на вибро вана би ускорило процеса на отсраняване.  Аз бърз ефект може да се ползва четка , за отстраняване на вече омекналите ръждиви слоеве. Време за реакция може да бъде от 1/2 час до 48 часа. Препоръчва се ако се да се използват съдове, които могат да се затварят плътно.

Внимание:

H 290 Може да бъде корозивно за металите. H 314 Причинява тежки изгаряния на кожата и сериозно увреждане на очите. P261 Избягвайте вдишване на прах/пушек/газ/дим/изпарения/аерозоли.  P280 Използвайте предпазни ръкавици/предпазно облекло/предпазни очила/предпазна маска за лице.

P303+361+353 ПРИ ДОПИР С КОЖА ИЛИ КОСА: премахнете незабавно всякакви замърсени дрехи и изплакнете засегнатата част с вода

P305+P351+P338 ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате.

P 301 + 310 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
Обем

1000 мл, 5000 мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „FeDOX (Федокс) Концентрат за Премахване на Ръжда“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *