БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

Ferpox (Ферпокс) 1-K Епокси Спрей

26.40лв.

Описание

Ferpox K-1 е еднокомпонентен епокси праймер за метални повърхности. Препаратът създава покритие, което е високоустойчиво на абразия и нагряване. Това го прави идеален избор за третиране на застрашени от бързо износване части.

Във вид на спрей, той е още по-лесен за нанасяне и позволява постигане на оптимална дебелина на покритието, включително и при третиране на по-малки повърхности.

Приложим в защитата на различни видове машини, особено при високи температури, тъй като покритието е устойчиво на загряване до 250°C. Нашите клиенти го използват с голям успех за третиране на автомобилни подове, шасита, каросерии, кухини, арки на гуми и различни плавателни съдове.

Ферпокс K-1 се отличава с добра адхезия към желязо и стомана, алуминий и галванизиран метал. Върху него може да се нанася лак.

 

Начин на употреба:

Напръскайте на хомогенен тънък слой от разстояние 10-12 см.

Моля не използвайте Ferpox при температура под 10⁰C. Най-добра работна температура е 20⁰C. Максимална влажност 65%.

Погрижете се за ръждата с Фертан преобразувател на ръжда преди употреба.

При нанасяне с четка или ролка избягвайте дебелите пластове – един тънък, хомогенен слой е достатъчен.

За пръскане може да използвате до 10% нитро- или епоксиден разредител. Боядисвайте само, когато слоят е напълно втвърден! Поради голямата си плътност при температура под 20⁰ процеса на съхнене може да продължи до 5 дни. Когато сме убедени ,че ферпокс е напълно сух може да се нанся слой боя върху него. За по добра адхезия е необходимо повърхността на Ферпокса да бъде матирана със скочбрайт или финна шкурка.

Нанасяне на втори слой Ферпокс трябва да става в рамките на няколко часа. В противен случай трябва да се изчака пълното изсъхване на първата, за да се нанася втора ръка. Това е необходимо, за да не се получи набръчкване на втория слой, заради изпарителя, който не се е изпарил в първия.

 

Цвят: сив RAL 7012

Устойчив на температури в диапазон от -40 ° C до +250 °C. Без олово и хром.

Допълнителна информация

Тегло 0.46 кг
Размери 7 × 7 × 20 см
Обем

400 мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ferpox (Ферпокс) 1-K Епокси Спрей“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *