При покупка на продукти на стойност над 100лв подарък предпазна маска. Важи за поръчки през сайта!

Категории

Категории

Комплект филтри от активен въглен

1.99лв.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram

Описание

Изключително актуалният в последно време проблем със замърсения въздух набира все по-широка популярност. Човечеството полага много усилия в борбата си с този проблем, но с интензивните темпове на развитие на икономиката и индустрията на всяка държава в съвременния свят, тази борба е изключително трудна.

Нито един човешки организъм не би оцелял без да вдишва кислород повече от няколко минути. Когато въздухът е замърсен, заедно с кислорода в организма попадат фини прахови частици, серен диоксид, азотен диоксид и други токсични субстанции.

Съществува т.нар. американски стандарт (РМ) за определяне на замърсяването на въздуха според големината на намерените прахови частици в него. Като гранична стойност се приема РМ10, където вдишаните частици достигат частично до белите дробове, тъй като филтрирането от страна на носната кухина не е достатъчно при частици с размер под 10 микрона. Частици с размер РМ 2,5 достигат до алвеолите на белите дробове.

Предпазната маска антисмог не позволява вдишването на частици с размер РМ 2,5 и по-голям. Индивидуално решение при попадане във всякакви ситуации на замърсен въздух: при наличие във въздуха на прах, пепел, пушек, полени, алергени, изгорели газове; при необходимост от престой в големия град; при работа в градина, при посещение или престой в болница, при престой на публични места, при пътуване, при спорт на открито

Характеристики:

  • Два сменяеми филтъра от активен въглен, налични в комплекта (ВНИМАНИЕ!!! Филтърът НЕ се пере. Не се ГЛАДИ!)

Приложение:

Използвайте всеки път когато попаднете в среда със замърсен въздух. За ежедневна употреба. Живот на един филтър от 70 до 90 часа. Ако се използва по 1 час на ден , това дава възможност до три месеца употреба. При употреба по 1/2 час дневно и правилно съхранение на сухо място, може да издържи 6 месеца. Ако го използвате по 10 часа на ден, ще трябва да сесмена с нов на седмица и половина.

В опаковката има два петслойни филтъра. Извадете един от тях и поставете в маската.

Допълнителна информация

Тегло 0.005 kg
Размери 9 × 12 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплект филтри от активен въглен“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.