БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

Комплект филтри от активен въглен

1.98лв.

Описание

Изключително актуалният в последно време проблем със замърсения въздух набира все по-широка популярност. Човечеството полага много усилия в борбата си с този проблем, но с интензивните темпове на развитие на икономиката и индустрията на всяка държава в съвременния свят, тази борба е изключително трудна.

Нито един човешки организъм не би оцелял без да вдишва кислород повече от няколко минути. Когато въздухът е замърсен, заедно с кислорода в организма попадат фини прахови частици, серен диоксид, азотен диоксид и други токсични субстанции.

Съществува т.нар. американски стандарт (РМ) за определяне на замърсяването на въздуха според големината на намерените прахови частици в него. Като гранична стойност се приема РМ10, където вдишаните частици достигат частично до белите дробове, тъй като филтрирането от страна на носната кухина не е достатъчно при частици с размер под 10 микрона. Частици с размер РМ 2,5 достигат до алвеолите на белите дробове.

Предпазната маска антисмог не позволява вдишването на частици с размер РМ 2,5 и по-голям. Индивидуално решение при попадане във всякакви ситуации на замърсен въздух: при наличие във въздуха на прах, пепел, пушек, полени, алергени, изгорели газове; при необходимост от престой в големия град; при работа в градина, при посещение или престой в болница, при престой на публични места, при пътуване, при спорт на открито

Характеристики:

  • Два сменяеми филтъра от активен въглен, налични в комплекта (ВНИМАНИЕ!!! Филтърът НЕ се пере. Не се ГЛАДИ!)

Приложение:

Използвайте всеки път когато попаднете в среда със замърсен въздух. За ежедневна употреба. Живот на един филтър от 70 до 90 часа. Ако се използва по 1 час на ден , това дава възможност до три месеца употреба. При употреба по 1/2 час дневно и правилно съхранение на сухо място, може да издържи 6 месеца. Ако го използвате по 10 часа на ден, ще трябва да сесмена с нов на седмица и половина.

В опаковката има два петслойни филтъра. Извадете един от тях и поставете в маската.

Допълнителна информация

Тегло 0.005 кг
Размери 9 × 0.1 × 12 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Комплект филтри от активен въглен“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *