БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

HT Вакса восък за Кухини

26.88лв.138.96лв.

Описание

HT вакса за кухини  е специално формулирана комбинация от восък и смола. Това гарантира плътно полепване на предпазното покритие по стените и горните части на кухините.  Дори и при високи температури до 120°C то продължава да функционира. В България често с понятието парафини се обобщават всички защити за кухини, което е грешно

Адхезивност и устойчивост на продукта са тествани в полеви условия в Европа и Северна Африка. Екстремните условия често водят до нагряване на изпитваните повърхности до над 150°C.

Както много други продукти на Fertan и HT вакса восък за кухини се използва с голям успех при реставрацията на класически автомобили (олдтаймери) и поддръжката на нови превозни средства. Препаратът може да се нанася и в големи кухи пространства в индустрията.

Продуктът се предлага под формата на 500 мл спрей с 60 см сонда и 360° накрайник, както и в големи контейнери от 1 литър (флакон, съвместим с пистолет) и 5 литра (контейнер за работилници).

Начин на употреба.

 

Почистете повърхостта с гореща вода и обезмаслител на водна основаВ случай на ръжда използвай Фертан Ръждопреобразувтел . След 24 часа измийте с вода и оставете да изсъхне. Във врати и прагове, където има препокриване на метал с метал използването на ПреВакс е задължително условие за траен ефект. Оставете ПреВакс да протече и проникне. Изчакайте поне 2 часа и нанесете НТ вакса за кухини.

Насянето на няколко тънки слоя през 2-3 часа е гаранция за успех.  Не нансяйте дебели слоеве. Това не е консервираща грес и дебелото нанасяне може да компрометира продукта.

За нанасяне в трудно достъпни зони използвайте сондата в капачката на продукта.

 

Цвят: Прозрачен

 

Тук може да видите видео с обработката на вратите.

https://www.misiamoiatdom.com/595-премахване-на-ръжда-в-кухини

 

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
Обем

500 мл (Спрей), 1000 мл (Флакон), 5000 мл (Туба)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „HT Вакса восък за Кухини“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *