БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

MM30 Цинк Алуминиев Спрей

22.80лв.

Описание

MM30 спреят представлява мулти-метално покритие, предоставящо дълготрайна катодна защита благодарение на алуминий-титан-цинков комплекс. С перфектна адхезия и подходящ като основа за лак или едно и двукомпонентни бои, точково заваряване. Подходящ за каросерия, спирачен апарат и дискове, метални рамки, отоплителни системи и др. Показва висока издържливост при тестове за корозия със солена мъгла след пълно втвърдяване (2-3 дни).

MM30 подобрява повърхностния слой на метали, както и адхезията на последващи покрития и заваръчни работи в различни промишлености, включително автомобилна, климатизация и вентилация и други индустрии, произвеждащи и търгуващи с метални съоръжения.

Термично устойчив до 300° C нагряване. Напълно отговарящ на изискванията на DIN EN ISO 1461. Приложим върху стомана, неръждаема стомана, алуминий, бронз, мед.

Предварителна подготовка:

Ако имаме ръждив метал може да се използва Федогел , Федокс или отсранител на ръжда. След добро почистване и измиване, се уверете че метала е сух.

Употреба:

След щателно почистване на метала спрея трябва да бъде разклатен много добре. Тежките метали цинк, титан и алуминий се утаяват на дъното на флакона и трябват много добре да се разбъркат и хомогенизират.

Нанасяне:

Пръскате директно върху почистения и сух метал.  Може да нанесете втори и дори трети слой в рамките на няколко часа. ММ30 се втвърдява напълно след 2-3 дни. Не е устойчив на издраскване , но е перфектна защита от корозия.

ММ30 е изключително добро решение за защита на загряващи компоненти , като спирачни апарати и ауспухови тръби.

Ако е температурата на загряване на метала е повече от 300° може да използвате Пиролак.

При нанасяне на ММ30 се използват стандартни защитни средства като ръкавици,очила и маска .

Цвета на продукта може да варира от сребрист-бронзов до алуминиев графитен.

ММ30 е много подходяща основа за нансяне на всякакъв тип грундове и бои. Осигурява отлична адхезия и се явява перфектна бариера против появата на ръжда. Няма нужда от използване на скочбрайт или финна шкурака преди нанасяне на боя или лак.

Допълнителна информация

Тегло 0.45 кг
Размери 7 × 7 × 20 см
Обем

400 мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „MM30 Цинк Алуминиев Спрей“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *