БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

3 бр. Over 4 SPS абразивна защита 1л. + Пневматичен пистолет за шаси и кухини

99.96лв.

Описание

 Продукт

Over 4 SPS е абразивна защита под формата на спрей с високо съдържание на смола, която предпазва каросерията на автомобила Ви от камъчета и одрасквания. Налична е в сив и черен цвят. Слоя остава дълго време еластичен. Това е продукт , който повече реставратори наричат шагрен. Разлката между обикновения шагрен и абразивната защита на Фертан е по-голямата плъност на продукта,по-добрата еластичност. На базата на смоли, които не образуват мини кухини с метала и така вероятността за появата  на корозия се свеждадо нула.

 

Нансяне върху грунд

Може да се нанся върху повърхност обработена преди това с Ферпокс грунд, като препоръчително е повърхността да се матира с водна шкурка и да се почисти със Силиконов чистител.

Нансяне върху ръждива повърхност

Ако повърхността е ръждива изпозвайте Фертан ръждопреобразувател. При силна корозия по шаси,под на автомобил, вътрешна част на калници или багажник премахнете с телена четка, шлайф или чипинг машина. Може да използвате и Федогел при трудни достъпни места.  Измивате след това повърхността с вода и напръсквате с обезмаслител на водна основа. Препоръчваме използването на обезмаслител на Фертан    След като напръскате с обезмаслителя, оставете за час да пропикне в ръждата и след това измийте с вода.  Изчакайте да се изтече добре водата и нанесете Фертан ръждопреобразувател .   Нансенято върху ръждата става на тънак слой с четка, пистолет или пулвелизатор. Оставяте за миниму 24 часа. При температура по 15 градуса времето за реакция на ръждопреобразувателя се увеличава двойно.Трябва да се получи черен слой. Преди нанасянето на шагрена , повърхността обработена с фертан ръждопреобразувател се измива с вода и гъба, без използване на абразив.

Пръскането на защитата от камъчета

След пълно изсъхване се изпръсква с пистолета за шагрен, като не се нанся дебело. По добре два тънки слоя

Използването на Пневматичен пистолет на Фертан ще даде нужната плътност на насяне. Налягането на компресора е между 3 и 4 бара.

Комплексната формула на този продукт осигурява оптимална адхезия към повърхността и я прaви подходяща за пребоядисване.

Спреят срещу абразия Over 4 SPS има бързо действие и гарантира запълването на всякакви драскотини. Особено изявен ефект има при добре познатите на всички ни одраскванията от камъчета. Боята възвръща своя оригинален блясък, а следите от одраскване са практически незабележими.

Промоция

При закупуване на 3 бр. FERTAN OVER 4 SPG (1L)

ЗАЩИТНО ПОКРИТИЕ ПРОТИВ КАМЪЧЕТА И НАДРАСКВАНИЯ

(цвят: сив, ефект на покритието: текстура),

може  да закупите ПНЕВМАТИЧЕН ПИСТОЛЕТ  за  шаси и кухини

НА  ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА!!!

 

Допълнителна информация

Тегло 3.5 кг
Размери 40 × 40 × 30 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „3 бр. Over 4 SPS абразивна защита 1л. + Пневматичен пистолет за шаси и кухини“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *