При покупка на продукти на стойност над 100лв подарък предпазна маска. Важи за поръчки през сайта!

Категории

Категории

PREWAX (Превакс) Вакса за Предварителна Обработка

23.40лв.

Описание

Восък или вакса за кухини Превакс е нов продукт, разработен през 2010 година.   Свободно си пробива път между заварени и припокриващи се панели и дългосрочно защитава тези уязвими места от  корозия. Той представлява вакса за предварителна обработка на метал и метални шевове. Вакса или още наричана в България парафин или восък. Нанася се в кухините с цел допълнителна защита след третиране с преобразувател на ръжда.

Проникващата сила на Превакс гарантира, че дори застъпващите се листове метал ще бъдат добре защитени на мястото на заварката или шева. Ниският визкозитет осигурява течливост и в най-трудно достъпните места. Продуктът може да бъде напръскан на метала като финално защитно покритие, оставяйки изключително тънък, но стабилен слой, който прониква в цепнатините и местата на застъпване. Остатъците лесно се отстраняват с минерален спирт.

 

Начин на употреба:

Спреят с 360-градусова сонда работи под 5 бара налягане и може лесно да се използва в кухини, гънки, бонета, врати, припокрити части и т.н.

Почистване и обезмасляване

Препоръчително е кухините, в които има съмнения за корозия, да бъдат почистени предварително с с вода и обезмаслител на водна основа.  Моля НЕ използвайте меглио или кореселин. Меглио остава след измиване мазен трудно измиващ се филм, а коресилина разтваря мазните отлагания и ги набива в ръждата, което пречи на Фертан ръждопреобразувател да проникне и разтвори корозията. Ако имаме нов автомобил или перфектно запазен нансяме Превакс директно върху старите восъци и парафини. Ако са остарели, той възвръща фукционалността им.

Обработка с ръждопреобразувател

След измиването на обезмаслителя се обработват с преобразувател на ръжда .  Преди нанасянето на Превакс , повъхността се измива от черния прах и се оставя да изсъхне много добре. Ако се налага използвай топъл въздух или компресор.

Нанасяне на Превакс восък вакса за кухини и сгъвки.

Пръскайте директно в сгъвките, шевовете и точките на застъпване от близко разстояние. За кухини, прагове и други труднодостъпни пространства използвайте приложената сонда.

Поради сравнително ниския вискозитет на продукта, известно разтичане е нормално и очаквано. Покрийте пода по време на нанасяне и отстранете излишната и покапала вакса с помощта на минерален спирт възможно най- скоро.

Последвайте с нанасяне на UBS 240 по шасито. Завършете с фино покритие от вакса восък HT за кухи пространства в кухини, прагове, врати и др.

Допълнителна информация

Тегло 0.46 kg
Размери 7 × 7 × 23 cm
Обем

500 мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PREWAX (Превакс) Вакса за Предварителна Обработка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *