БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ при поръчка от сайта на стойност над 100лв.

Категории

Категории

PREWAX (Превакс) Вакса за Предварителна Обработка

29.40лв.

Описание

Восък или вакса за кухини Превакс е нов продукт, разработен през 2010 година.   Свободно си пробива път между заварени и припокриващи се панели и дългосрочно защитава тези уязвими места от  корозия. Той представлява вакса за предварителна обработка на метал и метални шевове. Вакса или още наричана в България парафин или восък. Нанася се в кухините с цел допълнителна защита след третиране с преобразувател на ръжда.

Проникващата сила на Превакс гарантира, че дори застъпващите се листове метал ще бъдат добре защитени на мястото на заварката или шева. Ниският визкозитет осигурява течливост и в най-трудно достъпните места. Продуктът може да бъде напръскан на метала като финално защитно покритие, оставяйки изключително тънък, но стабилен слой, който прониква в цепнатините и местата на застъпване. Остатъците лесно се отстраняват с минерален спирт.

 

Начин на употреба:

Спреят с 360-градусова сонда работи под 5 бара налягане и може лесно да се използва в кухини, гънки, бонета, врати, припокрити части и т.н.

Почистване и обезмасляване

Препоръчително е кухините, в които има съмнения за корозия, да бъдат почистени предварително с с вода и обезмаслител на водна основа.  Моля НЕ използвайте меглио или кореселин. Меглио остава след измиване мазен трудно измиващ се филм, а коресилина разтваря мазните отлагания и ги набива в ръждата, което пречи на Фертан ръждопреобразувател да проникне и разтвори корозията. Ако имаме нов автомобил или перфектно запазен нансяме Превакс директно върху старите восъци и парафини. Ако са остарели, той възвръща фукционалността им.

 

Обработка с ръждопреобразувател

След измиването на обезмаслителя се обработват с преобразувател на ръжда .  Преди нанасянето на Превакс , повъхността се измива от черния прах и се оставя да изсъхне много добре. Ако се налага използвай топъл въздух или компресор.

Нанасяне на Превакс восък вакса за кухини и сгъвки.

Пръскайте директно в сгъвките, шевовете и точките на застъпване от близко разстояние. За кухини, прагове и други труднодостъпни пространства използвайте приложената сонда.

Поради сравнително ниския вискозитет на продукта, известно разтичане е нормално и очаквано. Покрийте пода по време на нанасяне и отстранете излишната и покапала вакса с помощта на минерален спирт възможно най- скоро.

Последвайте с нанасяне на UBS 240 по шасито. Завършете с фино покритие от вакса восък HT за кухи пространства в кухини, прагове, врати и др.

Допълнителна информация

Тегло 0.46 кг
Размери 7 × 7 × 23 см
Обем

500 мл

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PREWAX (Превакс) Вакса за Предварителна Обработка“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *